Pensioen Fysiotherapeuten


Masterpiece Financials Pensioenpartners BV

Sinds 2007 zijn wij actief als onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van assurantiƫn, hypotheken, financieringen, pensioenen en zorgverzekeringen. Als zelfstandig kantoor zijn wij niet alleen in staat om flexibel en doortastend, maar ook accuraat en consequent te werken. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en degelijkheid van onze adviezen, en dat weerspiegelt zich in onze toegespitste werkwijze.

Persoonlijke aandacht

De werkwijze van ons kantoor kenmerkt zich ook door een persoonlijke band met veel van onze relaties. Daar hechten wij veel waarde aan. U kunt dan ook altijd bellen of bij ons binnenlopen. Wel zo makkelijk als u graag een persoonlijk onderhoud wenst. Bij u of bij ons op kantoor.

Pensioenpartners

Al sinds 2014 zijn wij aan het onderzoeken of er op het gebied van pensioenverzekeringen mogelijkheden zijn voor de doelgroep fysiotherapeuten in loondienst. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een pensioenproduct welke aan alle regels conform wet- en regelgeving voldoet en is getoetst door de vereiste instanties.

Open en eerlijk

Onze medewerkers vertegenwoordigen datgene waar wij als onafhankelijk tussenpersoon voor staan, open en eerlijk. Als adviseurs op het gebied van financiƫle diensten staat bij ons deskundigheid hoog in het vaandel. We onderscheiden ons in de markt door onze uitstekende kwaliteit.

Meer informatie

Indien uw interesse is gewekt zijn wij graag bereid om in een persoonlijk gesprek u nader te informeren.

Voordelen werknemer Fysiotherapie

  1. Continue inzicht in pensioengegevens (via inlog in eigen portal)
  2. Beleggingsvariabelen welke naar keuze op ieder moment zelf aan te passen zijn
  3. Inhouding van pensioenpremie vindt plaats via salarisinhouding door werkgever waardoor er minder loonbelasting wordt ingehouden op het salaris
  4. Lagere pensioenkosten (vooral voor jongere fysiotherapeuten)
  5. Inleggelden zijn overdraagbaar richting andere pensioeninstanties
  6. Fiscaal voordeel op de te betalen pensioen premie

Voordelen werkgever Fysiotherapie

  1. Vermindering sociale verzekeringspremies
    (in verband met inhouding pensioenpremie op bruto salaris van werknemer)
  2. Door het aanbieden van een individueel pensioen en dit op te nemen in een salarishuis wordt een betere schaalverdeling mogelijk waarbij de fysiotherapeut zich langer commit aan het vak en het bedrijf

Download de brochure van Masterpiece Financials Pensioenpartners BV.

Ik wil graag meer informatie