Pensioenen

Particulier pensioen

Wat heeft u te besteden vanaf uw pensioen? Is het genoeg om zorgeloos te kunnen genieten van uw oude dag? Of zou u nu iets moeten doen om het straks goed voor elkaar te hebben? Al is het pensioen voor velen nog ver weg, er is aanleiding genoeg om van tijd tot tijd bij deze vragen stil te staan. Zeker omdat er de laatste jaren veel veranderd is in het beleid en de regelgeving rondom pensioenen. En de veranderingen lijken nog niet te zijn gestopt. Mede omdat de overheid wil dat mensen langer doorwerken en de markt van pensioenaanbieders mee veranderd en anticipeert op het nieuwe overheidsbeleid. 


Zakelijk pensioen

Hoe heeft u het pensioen van uw medewerkers geregeld? En is dit wel de beste manier? Weet u de antwoorden als uw medewerkers met vragen over hun pensioen bij u komen? En kunt u met een gerust hart zeggen dat deze zaken goed geregeld zijn?

 

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u naar het kopje 'documenten' DVD Pensioenvraag Werkgever op onze website.