Pensioenen


Masterpiece Financials Pensioenpartners BV

Sinds 2007 zijn wij actief als onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van assurantiƫn, hypotheken, financieringen, pensioenen en zorgverzekeringen. Als zelfstandig kantoor zijn wij niet alleen in staat om flexibel en doortastend, maar ook accuraat en consequent te werken. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en degelijkheid van onze adviezen, en dat weerspiegelt zich in onze toegespitste werkwijze.

Persoonlijke aandacht

De werkwijze van ons kantoor kenmerkt zich ook door een persoonlijke band met veel van onze relaties. Daar hechten wij veel waarde aan. U kunt dan ook altijd bellen of bij ons binnenlopen. Wel zo makkelijk als u graag een persoonlijk onderhoud wenst. Bij u of bij ons op kantoor.

Open en eerlijk

Onze medewerkers vertegenwoordigen datgene waar wij als onafhankelijk tussenpersoon voor staan, open en eerlijk. Als adviseurs op het gebied van financiƫle diensten staat bij ons deskundigheid hoog in het vaandel. We onderscheiden ons in de markt door onze uitstekende kwaliteit.


Onze dienstverlening

Wij helpen u graag om uw pensioen en het pensioen van uw werknemers begrijpelijk en overzichtelijk in beeld te brengen. Zodat u en uw werknemers weten wat er geregeld is en welke actie eventueel nog genomen kan of dient te worden.

Voor meer informatie kunt u een van de 3 onderstaande documenten downloaden en natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Graag zijn wij bereid om tijdens een vrijblijvende eerste afspraak u verder te informeren over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen.

  1. Flyer collectief
  2. Flyer zelfstandig ondernemer
  3. Flyer DGA